Zolderrun 2020, 12de Editie GECANCELD

april 9, 2020 in Nieuws

Beste sportievelingen

Gezien de huidig afgekondigde gezondheids- en voorzorgsmaatregelen en het onvoorspelbare verdere verloop van de crisissituatie ivm het  coronavirus hebben wij, met veel pijn in ons hart, de drastische beslissing genomen om de Zolderrun van 3 mei 2020 NIET te laten doorgaan. Sporten is gezond maar onze gezondheid is van primair belang en mag niet ten koste gaan van de sport. Niemand kan immers voorspellen wat er ons nog te wachten staat, wat er nog op ons afkomt en welke verdere maatregelen er misschien nog genomen zullen worden.

Er is inderdaad nog wat tijd tot 3 mei, maar in de huidige onzekere omstandigheden is het zeer moeilijk om alle nodige voorbereidingen te treffen, mensen te laten voorinschrijven, vrijwillige helpende handen te mobiliseren … om dan in laatste instantie  dit mooie event toch te moeten annuleren. Organisatoren van loopevents weten maar al te goed wat er allemaal komt bij kijken en dat is toch wel heel wat meer dan enkel ‘lopen’ alleen.

We hopen van ganser harte dat er vlug een einde komt aan dit coronatijdperk en rekenen op jullie begrip voor onze beslissing.

We wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijden en verwelkomen jullie graag op onze editie van 2021.